Världen har panik

Vad är det som händer i världen. Hela världen har Coronapanik. Folk bunkrar toapapper och konserver som det var krig. Att man vill ha lite mat hemma kan jag förstå, men balvis med toapapper och hyllmeter med tvål?? Som nån skrev tänk på alla som inte hann med att köpa tvål när du har 12 flaskor tvål hemma på hyllan….. alla behöver ha tvål hemma för att tvätta händerna för att detta ska fungera.

Hoppas allt som görs i samhället just nu så vi får ett stopp på denna panik, jag personligen är mer rädd för paniken än för själva viruset. Nu tillhör jag inte nån riskgrupp så jag har förmånen att inte behöva vara rädd, anser jag.

Ta hand om varandra, tänk på andra, tvätta händerna men glöm inte att leva.

Nej nu ska vi göra nått roligt med denna lördag mitt i all panik. Baka nått gott till fika på eftermiddagen och planera för en god middag i kväll. Tänker leva livet även denna lördag.

En kommentar till “Världen har panik”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *