Yum cha by waipo

På söndagen hade vi inte nått bestämt men några butiker hann vi med. Johan köpte jeans av en trött och bakfull kille, men han var ursäktad. Han hade haft sin svensexa dagen innan, en eloge istället till honom att han var på plats.

Till lunch hitta vi en asiastisk resturang i mood gallerian. Där fick man in en meny och en lapp där man fyllde i vilka rätter man valde. Det var många smårätter att välja på. Till maten drack vi te, kollade runt om kring oss och andra verka göra så. Ta seden dit du kommer heter det ju. Det var riktigt gott, och passade mig fint denna dag.

Vi beställde in några olika dumlings med räkor och black cod, en wok med nötkött, revben och vårrullar att dela på. min favorit var woken, den smakade som pad thai.

Den var så god att vi tog in en till med fläskkött. Nu kom den in med smala nudalar vilka var lite mer slingriga att fånga med pinnarna men lika god.

När vi ätit klart gick vi en liten sväng till på stan innan vi gick tillbaka till hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *