Julafton 2021

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Julafton 2021 startade med att barnen hade fått ett litet paket i julstrumpan som hängde på dörren till deras egna rum. Sen blev det direkt full fart för redan klockan 10 kom Johans mamma, Paul, Jonas, Ann, Elvis och Cornelis på julbrunch. Det var klassiska brunch med äggröra som blandades med klassisk julmat som gravad lax och sill.

När vi ätit klart fick barnen paket, Ella fick vara tomte och dela ut paketen.

Eddie fick ett VR sett som användes flitigt under dagen av både stora och små.

Mjukaste julklänningen, den här kommer jag använda även efter jul. Klänningen finns här och nu på rea, så perfekt. Ska kolla om jag hittar nått mer mjukt och skönt till nyår med paljetter, kanske den här.

På julen får man ta från det undre lagret 😉

Fick hela familjen att gå ut för att fånga alla på bild dagen till ära.

Måste köpa mig en fjärrkontroll till kameran, det var lite meckigt att få till det med självutlösare och alla på plats. Var lite kallt ute så det här blev det bästa bilden.

När vi kom in bjöds det på värmande glögg och Kalle och hans vänner på tv.

Traditionsenligt är det minst en som somnar framför tvn.

När det var dags att dela ut julklapparna fick barnen massor som vanligt. Jag tror alla hade prickat rätt, så alla var supernöjda.

Vi vuxna byter inte julklappar med varandra allihop. Vi har lottat så man får en person att köpa till, olika varje år alltså. Jag fick ett jättefint underställ som kommer passa perfekt när vi är i sälen. Kommer använda det varje dag.

Davids fru som var hemma och firade julhelgen med sin mamma hade köpt ett paket till David med två padelrack och bollar som var med under granen. Hon var visst sugen på att börja spela.

När alla klappar var öppnade ställde pappa, mamma och Ida fram julbordet.

Provade dopp i grytan för första gången tror jag. Rätt gott faktiskt.

När vi kom hem hade jag lämnat ett paket till mig själv under granen. Från mig till mig!

Nu är julhelgen förbi och vi har firat juldagen hos Johans pappa. Snart ska vi packa bilen full med väskor och åka mot Sälen. Längtar till skidbacken, mitt nya underställ och kanske kommer jag även få till några åk på längdskidorna eller vad tror du Jossan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *