Sista åket!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

De sista dagarna fick vi några bra dagar i backen. De här veckorna har det varit isigt i luften så liftarna har tyvärr varit påverkade och när en sittlift stannar blir det snabbt långa köer i de andra liftarna. Sen har den liften som vi tidigare åkt mycket inte ens varit öppen den här gången. Hoppas det kommer mer snö framöver så den öppnar till nästa gång.

Snöigt, isigt och rätt vackert.

Nu kan alla åka ihop sen blir det ändå så att vi delar upp oss ibland för att man vill åka olika backar. Kan vara bra för alla att få vara ifrån varandra lite när vi är uppe så länge.

En kväll stängde barnligan, jag, D och M backen, satte oss i liften prick 1800. Så mysigt att åka helt själva i en upplyst backe. Det borde man göra oftare. När gör vi det igen?

Maria har samma snygga jacka som jag, gäller att följa den gula ledartröjan.

De soliga, krispiga dagarna är ändå bäst om ni frågar mig. Visst blir det kallt fort men ett par fina åk är det bästa. Sen är det skillnad på kläder och kläder när man är ute och det är kallt.

Ella fick nya vinterskor, och direkt frågade lillebror om de inte fanns även i hans storlek? De har använts flitigt och är jättesköna hälsar Ella. Så viktigt med sköna varma skor när man är ute. Klicka här om ni behöver snygga varma skor i vårt vinterlandskap.

Vi hittade ett par nya vinterskor även till Eddie, de hittar ni här. Vattentäta skor är ett måste för honom då han gärna är ute och leker i snön länge länge. Ellos har ofta en rabattkod man kan använda för olika rabatter, så blir det bättre pris.

Tack för Hundfjället för den här gången! Som tur är kommer vi tillbaka snart för mer vinter, skidåkning och allt annat härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *