Åker skidor

Vi har det bra här, njuter av lediga dagar och skidåkning. Vi är inte först ute i backen men mina ben känns som de kanske inte klarar massa fler timmar i backen. Dagen började med dimma på toppen men efter ett tag släppte det och solen kom fram. Åkte med Eddie innan lunch i gupp och små hopp.

På eftermiddagen åkte jag med Ella och då är det stora svänga i pisten som gäller. Efter att sittliften stängde en stund tömdes backen något på folk så känslan var att man kunde åka över hela backen. Träffade vänner som tagit på sig skidorna och stakat bort till sittliften för att upptäcka att den stänger, de stegade in på afterskin istället 😉

Färgglatt i liften! Idag är en ny dag med skidåkning och sen afterski med med vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *