Ny vecka nya möjligheter

Den här veckan ska saker avslutas, förberedas och startas upp.

Nästa vecka är det påskvecka och då ska vi åka skidor. Hela familjen ser fram emot detta i år.

Jag gjorde en lite vända i butiker i helgen för att komplettera med några saker. Jag behöver ha nytt underställ och Ella behövde skidstrumpor men jag kom bara hem med saker till barnen. Tala med en kollega som påminde om Ullmax, ska kolla när de har outletbutiken öppen i veckan.

Bilder från förra årets skidresa.

Jag jobbar för att kunna avsluta olika pågående projekt på jobbet men ibland är det lättare sagt än gjort. Jag ska göra mitt bästa den här veckan, får lägga lite mer tid för att vara ledig, det är det definitivt värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *