Nytt mobilfodral

Vi har fått nya telefoner på jobbet, alltid lika roligt med nya prylar. När jag kom hem och visa för Ella sa hon direkt ” men mamma, du ska väl byta skal”. Skalet som följde med telefonen var utvalt för att tåla stötar och minimera antalet utbytta telefoner kan man misstänka.

Jag beklaga mig lite i helgen och kollade om inte min snälla granne hade något skal jag få köpa till min telefon. Lite senare dök hon upp som en jultomte med både nytt magnetiskt skal och fodral som en liten väska med plats för ett par kort. Så snygga och precis vad jag ville ha. Vem drömmer inte om körsbärsblommor så här års?

DH-tisdag igår, det var Linda som bjöd in till middag. Jag hade barnvakt så jag passa på att träna efter jobbet innan jag gick iväg till Linda. Hon bjöd på Italienskt tema, pasta passa fint efter ett hårt pass på gymmet. Efterrätten var både frisk, söt och mycket blåbärssmak, jättegod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *