Helg igen

Helg igen, så skönt. Jag var på jobbet tidigt imorse för att kunna hinna med lite mer under arbetsdagen. Jag går gärna upp innan familjen på helgen men att gå upp extra tidigt i veckan är inte lika roligt. Nu sitter vi alla fyra här i soffan här hemma, är lite fredagströtta och väntar på Let´s dance. Eddie hojtar ”vart är chipsen, mamma?”

https---d1fc69ngj1uuz1.cloudfront.net-5a8bf4684bd8e5a46f035b71-LD790.jpg?1

Tacos med kyckling blev det till middag. Lite tjatigt kan man tycka men jag tycker det är riktigt gott och mysigt att alla äter ihop. Känslan är att vi äter samma mat även om det vi har på tallriken är väldigt olika.

fullsizeoutput_59.jpeg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s