Packar

Idag har vi packat, handlat och laddat liftkorten. Det är mycket som ska med när man ska åka hela familjen till fjällen. Det bästa är att man går i långkallsonger största delen av tiden, den andra delen har man mjukisbyxor på sig. Det är inte mycket finkläder som behöver packas men det är hjälmar, täckbyxor, vantar mm

Eddie har varit på kalas hos Sebbe och Ella hängde på som lekledare. Vi passa på att åka och handla mat till veckan. Mycket är planerat men det finns utrymme för improvisation under veckan. Det är skönt att slippa fundera över maten varje dag och lägga tid på att åka till mataffären när man bara vill åka skidor.

Till kvällsmat idag köpte vi hem från Sobi, så gott. Vi köpte misosoppa, bläckfisksallad, edamame, maki Spicy tuna och karaage.

img_6755img_6754.jpgimg_6751img_6753

I veckan kom Johan hem med nya prylar, en trave vita kartonger. Han hade köpt en ny dator. Det kanske kommer bli mer text i inläggen nu när inte alla skapas på telefonen.

Ska komma ihåg att ställa fram utemöblerna i natt… nej ställa fram klockan var det  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *