Påskafton 2018

Påskafton i Hundfjället 2018. Så mycket folk i backen idag, inte den bästa åkningen men väldigt roligt att det händer så mycket här. Vi missade väggentävlingen, kön till liften var allt för lång. Men vi hörde att det var rekord på hur många som tog sig upp och sen ner.

Lunchen åt vi på afterskistället, hamburgare. Det var riktigt gott men det blev kallt att sitta ute och äta idag. Jag och Emelie tog ett par åk i branten efter lunchen för att tina upp. Jag tog och testade hennes nya skidor ett åk, vilken skilnad det är med nya skidor. Jag ska sätta upp det på önskelistan till hösten.

mH0pTSvkRpK0j+4x8WmNBQ6bEjUJvYTq22CccrVQ60zA

Åka skidor med Valle tycker många barn är roligt. Köttbulle, flygplan, kyckling och hoppa i backen.

bd0cf99fTPKxLpbfiE6RuA2FVq35f2RsWUy%Q058ecqw0vk8cHBtQF2X8UbbJpFFYQ

Stella och Eddie tog en chipspause i backen tillsammans. Idag var det vattenpoolrace för skistarpersonalen i Hundfjället. Underhållningen var på topp och de hade klätt upp sig för tillfället. Många var de som försökte men tjejen med simringen var bäst och klara att köra över båda basängerna. Grymt!

fK7fRdCFR2KN%DnK6azgywAq5sTG6bSzueEbsdDGXRlAOxK2SU02SX6pHlKstsdeDwYJhrYZ2tRiSQlx8Sn46zSw43xJYD8VROaROrLBB7kMSwIMG_6985IMG_6986

Vi avslutade med afterski hemma och tacomiddag. Älskar koriander i min tacos, Johan hatar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *