Saknar en dag

Den här veckan har jag varit en dag efter i kroppen då måndagen var ledig.

På tisdagen var jag och Tessan och träna efter jobbet. Vi körde ett varv i gymmet, mycket roligare när man är två. Efter gymmet och dusch hemma var det dags att springa över gatan till Emelie som var värdinna för tisdagsmiddagen. Hon bjöd på bakad potatis med olika tillbehör och en stor chokladtryffelkaka till efterrätt. Sötaste Saga i bakgrunden. Frågan för kvällen: är stjärnfukt och eller bara snygg? (Alla tyckte olika, jag tycker att den både är snygg och god)

Allt var supergott, jag var så mätt när jag gick hem.

fullsizeoutput_87a

Jag baka bullar i onsdags (nja grädda kanske är lite mer rätt), älskar lukten men tycker sällan vi har tid att baka bullar. Jag tog och prova färdig bulldeg på rulle den här gången. Den ska jäsa 30 minuter innan de gräddas i ugnen i 13 minuter. De kanske inte var jättefluffiga men barnen tyckte de var goda och det luktade fantastiskt i köket. Supersmidigt om man vill ha nybakt men inte har möjlighet att lägga mer än en timme.

IMG_7053

 

IMG_7051IMG_7050IMG_7049img_7047.jpg

Idag torsdag har jag varit hos tandläkaren. Jag får alltid så dåligt samvete strax innan och börjar använda tråd och sticka men man borde göra det hela året. Får bli bättre på det. Jag ska tillbaka snart och fixa till ett hörn på en tand som jag bet sönder i bilen hem från Arlanda.

Imorgon är det fredag, Eddie ska på sexårskontroll och jag ska på AW med jobbet, vi ser fram emot fredag olika mycket kan man säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *