Tjejhelg 2018

Helgen startade på fredag, det var dropp in från 17 och framåt. Jag och Pauline har planerat för denna helg ett tag, man är lite spänd på vad alla ska tycka. Kommer aktiviteterna gå hem i gruppen? Har vi köpt bra frukost? Kommer vädret vara bra?

Vi samlades i soffan ute då vädret var strålande. Middagen blev plockmat och serverades i uterummet. Vi hade bett alla skicka in en fråga om sig själv så efter maten sprang alla runt och försökte gissa vem som har ett krokigt finger, vem som ridit toppless i Thailand och vem som landat ett flygplan själv….

 

Vi satt uppe olika länge och tala om året som gått. Alltid så mysigt att träffas.

Lördagen startade med frukost klockan 8, viktigt med energi när man har en hel dag med aktiviteter planerad. Några tog ett morgondopp, man ångrar aldrig ett bad var mottot.

Klockan 10 hade vi bokat upp grannen Janne som tog oss med ut på en paddeltur på svartån. Paddla Sup-bräda Örebro kan man söka upp om man vill prova på detta. Det var  superroligt. Jag tror alla hade en rolig upplevelse, man ångrar aldrig ett bad Karin eller hur?

Vi åt lunch i stadsträdgården, det var buffé med kött, fisk och vegetariskt alternativ. Efter maten satt vi i solen och drack kaffe innan det var dags att åka till nästa aktivitet.

Vi spelade Padel på padelcenter. Grannen Johan hade hjälpt till med bollar och rack till gruppen, tack snälla.

Efter en timmes padel cyklade vi hem och hängde vid poolen och drack rosé innan det var hög tid att snygga till sig för sista gruppaktiviteten. Vi spelade boule på boulebaren. När vi spelat klart åt vi middag på samma ställe. God mat även om det tog lite lång tid att få in maten.

Vi gjorde ett besök på Makeriet, efter det valde flera att åka hem och äta glass. Jag och Ida tog en sväng på Frimis innan det var dags att cykla hem.

IMG_7424

Tack alla fantastiska vänner för ännu en fin helg. Ni var några som inte var med och ni var saknade.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *