Johan firar 40 igen

Det har varit en hemlis en liten stund. När jag skulle ha huset fullt med vänner skulle Johan och barnen bo hos mina föräldrar. De var utkörda kan man säga.

Det Johan inte visste vara att han skulle bli hämtad på lördag förmiddag för en heldag med grabbarna. Han var inställd på att åka på barnkalas och eventuellt köpa nya skor på Marieberg men så blev det inte.

IMG_0193.jpeg

Grabbarna spelade padel och hängde i padelcenters fina relaxavdelning innan de åkte upp på stan för en barrunda och mat på Pitchers. Därefter var det boule, mer öl och nattamat på max innan Johan fick sova hos en av grabbarna.

Så överraskad Johan  blev, är övertygad om att han uppskattar den här dagen jättemycket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *