Midsommarafton 2018

Vad är en midsommarafton i Sverige…. Kall, blåsig, regnig…… eller kanske helt underbar. Vi startade midsommarafton med sång och paket för vår 11 åring.

 

Till lunch åkte vi till Gustavsviks camping som erbjöd dans runt midsommarstången och flera andra aktiviteter för barnen. Tjejerna red lite och killarna åkte elbilar.

Lunchen åt vi i restaurangen på campingen. För oss som åt lax och sill var det en helt okej lunch. Ljudnivån var kanske inte helt okej, men så blir det med mycket folk i ett glashus.

Vi hängde kvar ett tag, barnen prova spel i spelhallen innan vi åkte hemåt och hade en lugn eftermiddag med fotboll och videoklipp innan middagen.

Middagen blev en fantastisk gillmiddag. Det var lite oklart ett tag om allt skulle räcka men vi blev så mätta att det var lite löjligt. Vi hade alla med oss olika såser och tillbehör och värdfamiljen hade fixat kött. Vårt bidrag var sticky buffaloblomkål, rostadpaprikasås, bea och en gorgonzolasås.

Midsommarnatten avslutades med olika sällskapsspel och tårta, jätteroligt och ibland så svårt. Vissa var klart bättre än andra på att rita och drömma och man förstår varandra olika bra. Samtidigt är det det som gör det hysteriskt roligt, att vi är olika.

Kanske inte somna med sju sorters blommor under kudden men drömde ändå om en bra midsommarafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *