Hipp Hipp Hur för Eddie

Idag är Eddies födelsedag. Han har väntat på denna dag…. räknat ner dagarna, som man gör när man är liten.

Vi väckte honom med sång och paket. Han gjorde rätt klart vid frukosten att han tänkte minsann inte gå till förskolan på sin födelsedag. Så så fick det bli, tur att vi har möjligheten att jobba lite hemifrån.

Till lunch fick han bestämma vad vi skulle äta…… Tybble pizzeria. Så så fick det bli, tur att vi har möjligheten att bara åka dit och äta. Jag åt dagens vegetariska som var falafel, jättegod. Eddie åt gyrostallrik, som jag alltid gör mamma….. sa han när vi fråga vad han skulle ha.

Eftermiddagen spenderades med legobygge, bad och cykling på nya cykeln. Till kvällsmat blir det plockmat, en liten knytas i skuggan med grannarna. Köttbullar, korv, vindruvor, kex, pizza och vattenmelon till barnen. Ost och chark till de vuxna.

Grattis på födelsedagen Eddie ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *