Kyrkbackungens hemlighet

I lördags var vi i Lerbäck på teater. En tradition sen ett par år tillbaka med delar av Johans familj. Teatern är utomhus så det är mysigt vid fint väder. Förra året hade vi inte riktigt samma väder upplevelse, dock är teater alltid bra. Skådespelarna är superduktiga, barnen som är med är små stjärnor. Scenen består inte av så många delar men de lyckas alltid måla upp en bild och historia att man ser saker som inte finns där. Så imponerande.

IMG_8283fullsizeoutput_ed8fullsizeoutput_edafullsizeoutput_edbfullsizeoutput_edc

Hela ensamblen flossar som avslutning, jublet och applåderna ville aldrig sluta. Nu är föreställningarna slut för i år men förhoppningsvis kommer vi tillbaka nästa år igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *