Bad i Tisaren

Idag har vi haft en toppendag med Johans pappa och Birgitta vid Tisaren. Vi har badat, blivit bjudna på mat, fikat och badat ännu mer.

Jag sitter i skuggan under pilen och skriver detta, hur skönt som helst. Det fläktar även från sjön vilket gör det ännu lite bättre.

Till lunch åt vi köttbullar och makaroner till barnens stora lycka. Skulle de få välja en rätt att leva på resten av livet, så skulle det nog just nu vara köttbullar och pasta. Johan och hans far tycker nog lika mycket om kaffe tror jag.

fullsizeoutput_f48.jpegimg_8458.jpgimg_8440.jpg

Jag är lite badkruka annars men inte idag. Jag badade flera gånger. Det är superhärligt att kunna svalka sig i en sjö som denna, samtidigt lite spännande att inte helt veta vad som finns under vattenytan. Jag kan ha hoppat till och gett i från mig ett litet tjut när jag tycker att det är något vid mina fötter. Vilket det naturligtvis aldrig var.

img_8460fullsizeoutput_f47.jpeg

Ella hoppade i vattnet direkt vi kom till bryggan. Ingen badkruka här inte.

img_8464img_8465.jpg

Eddie var som vanligt lite skeptisk och skulle minsann inte bada men efter att han fått gå i sin egen takt gick det knappt att få upp honom ur vattnet.

fullsizeoutput_f46

Middagen med både gravad och ugnsbakad lax, som vi åt när solen var påväg ner. En och annan båt och jetski åkte på sjön men annars var det helt lugnt och stilla hela dagen. Det finns visst en ö till salu om man känner att man vill flytta ut i Tisaren.

IMG_8441.JPG

Tack för en lugn och skön baddag Peter och Birgitta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *