Mot Cypern

I måndags lyfte vi från Örebro flygplats mot Cypern. Semester extra allt får avsluta 2018 års sommarledighet.

Vi bor på OBC som ligger i anslutning till sunwinghotellet som vi bott på tidigare. Detta hotellet är så fint, allt är nytt, grått och stilrent. Rummet var klart över förväntan. Hade räknat med att det skulle vara litet, men inte. Det kändes riktigt stort och luftigt. Barnen sover i soffan som man bäddar upp på kvällen och vi i en stor säng där vi lätt skulle få plats allihop om vi behövde.

Vi saknade en i vår grupp första dagen. Micke hade varit på andra äventyr och skulle ansluta på plats, men det var väldigt osäkert då hans flyg blev försenat och ändrade tid hela dagen, kvällen och natten. Gruppen var inte helt pigga första kvällen, tidig morgon och lite oroligt så vi gick till en resturang i närheten av hotellet. ATLAS som många tipsat om. Italienskt och annat i en salig blandning.

Maten var god och personalen var jättetrevlig. Jag gillar när de uppmärksammar barnen vilket de verkligen gjorde. Lekrummet var kul tyckte killarna, varm var det också…. de lekte så de var helt genomblöta. Johan åt en skaldjurspasta, Eddie hamburgare och Ella carbonara. Jag tycker man ska prova nått lokalt på resorna vi gör så jag beställde Moussaka. Den var jättegod, till moussakan fick man en liten sallad. Efter en lite matfattig lunch passade det mig perfekt.

Man kan behöva en fläkt i denna värmen. Eddie köpte en Batman i supermarketen på vägen hem, som även lyste snyggt.

När vi kom tillbaka till rummet kan vi ha somnat på två sekunder, efter att vi la huvudet på kudden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *