Städdag!

Igår hade vi en riktig städdag. Kan inte direkt påstå att vi lagt massor med tid på städning denna sommar, man har ju mest varit ute. Visst har vi städat lite grann men nu var det dags för en ordentlig städning. Det är långt ifrån det bästa jag vet men känslan efteråt när det luktar extra gott och allt är fint är grym. Det är lite som med löpning 😉

Jag köpte den bästa tvålen i New York och den krävde ett nystädat badrum. Körsbärstvål från Bath and Body works, tack för att du visade mig denna Josefin när vi var i New York för några år sen.

Mamma och pappa kom förbi med äpplen och dukar som mamma köpt åt mig. Tanken var att dukarna skulle klippas av och vara till våra runda bord men en var så himla fin så även om den var precis så lång som stora bordet får den ligga där.

Det finns så mycket fin frukt nu för de som har fruktträd. Vi har tyvärr inget kvar så tur att vi har vänner och familj. Ska skriva ihop det jag gjorde till efterrätt till oss efter denna städdag.

2 reaktioner till “Städdag!”

  1. Härligt! Fint! Vilken skön känsla! Än har vi inte hunnit dit att storstäda även om vi fick hjälp av Ella häromveckan. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *