5th, Shake Schack och Buddakan

Vi starta dagen med frukost på ett ställe i närheten av hotellet sen tog vi en taxi upp till Central Park och börja gå nedåt. Lite presenter, tvål och andra saker handlades under dagen. Lunch åt vi på Shake schack, fantastisk hamburgare och milkshake. Jag valde en med caramelsmak. Orkade faktiskt inte dricka upp min, så mäktig var den, men väldigt god.

V43XdN0QQj6xXsY%ghSDrg

62HoGkXRTZCpglAgjkHCaQjH7DBdljRkmWpMGXLsi7Sgfullsizeoutput_128dPr07ItWrTSq7xaiLVUOsyg

Den här dagen var det väldigt varmt i luften. Vi bytte sida för att hela tiden hålla sig i skuggan när vi promenerade runt på stan.

Kvällens plan var ett steakhouse i närheten av hotellet men då det var labourday, stängde de köket tidigt. Vi valde att inte fortsätta leta utan gå på ett säkert kort, Buddakan. Denna fantastiska resturang låg bara snett över gatan från vårt hotell, så när vi var mätta och belåtna var det nära hem.

5of5sDYjSjyF7R8uVafh6Afullsizeoutput_12a8fullsizeoutput_12aefullsizeoutput_12aafullsizeoutput_129cfullsizeoutput_129dfullsizeoutput_12a2fullsizeoutput_129efullsizeoutput_12a1fullsizeoutput_12a4fullsizeoutput_12a5fullsizeoutput_12a7

Räkorna i het chilisås är min absoluta favorit. Vi var mätta och nöjda och tänkte hoppa över efterrätt men den snälla servitören tog in sin favorit och bjöd oss på. En skål med glass, körsbär, olika smul i en sagolik blandning.

Ljuskronorna är så maffiga och stämningen att äta i lokalen är magisk. Känslan är så mycket New York.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *