Rum 338 på Dream downtown hotel

Vårt rum i New York var toppen men utsikt över poolen kan diskuteras… men visst fönstret var mot poolen. Rummet var mycket större än det vi hade på vår förra resa, det var skönt. Det var ett ordentligt badrum, vilket jag uppskattar. Det jag saknade var plats att hänga kläder, nu fick man ta fram och stryka varje dag då platsen i garderoben var begränsad. Sängen, kuddar och täcken var jättebra.

Poolen på hotellet var en festpool, lagom djup för detta, ingen pool man ligger och simmar längd efter längd i. Det var ordentligt party varje eftermiddag när vi kom hem från stan. Verkligen underhållande vissa dagar.

Lobbyn var mörk och mysig och ville man inte bada i poolen kunde man sitta och titta underifrån på de som gjorde det. Amerikanska flaggan gjord i burkar var en väggdekoration som stack ut lite.

img_8983

Ett bra hotell för fest, utsikten från taket var fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *