Ronja Rövardotter i Lerbäck

Igår var vi på teater, lite av en sommartraditionen. Vi brukar gå med Johans pappa, Birgitta och familjen B men i år fick vi inte ihop schemat riktigt så vi gick bara familjen. Teatern är utomhus med allt vad det innebär på landet. Igår var det en jättefin kväll då solen låg på ängar och träd, det var varmt och skönt så vi hade en toppenkväll. Teatern spelas i två akter och mellan akterna finns det möjlighet att fika i gräset runt teatern. Antingen med egen picknickkorg, förbeställd fika eller handla i kiosken på plats.

Vi köpte mat i kiosken, korv, kål, mos och skagenröra. Kunde inte bli mycket bättre enligt Ella. Ordentligt med mat på en tallrik så alla blev mätta.

Skådespelarna är grymma, barnen som spelar är så duktiga. En mysig kväll i lerbäck precis som tidigare år. Väl värt ett besök om man inte varit där tidigare..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *