Älgar efter vägen

Idag är det semester i hela familjen. Ska bli så skönt att slippa ställa klockan och ha en lite friare dag utan prestationskrav. Jag har nästan roligt varje dag på mitt jobb men det är ju bra att få ladda batterierna lite inför hösten.

Vi satte oss i bilen och åkte mot Skåne där vi har vänner som har ett stort sommarhus. Vi var här på dagen för fyra år sen, lite roligt att det var precis samma tid.

För våran familj passar det bäst att starta bilfärden och sen stanna efter en liten stud för frukost. Den här gången stanna vi i Motala vid en jättefin strand. Där dök det upp kändisar från Örebro, lite roligt. Kanske blir en badutflykt till Motala i framtiden.

Eddie är så nöjd med sina nya solglasögon. Mamma kolla det är fler som har likadana som mig…. Ja Ray ban pilot är det fler som har.
Jag är lite avis, vill så gärna att de ska passa men tyvärr är det inte min modell.

När vi letade lunchställe efter vägen blev det så att vi stanna vid en turistshopp och älgpark. Älgar fanns i skogen runt om där jag bodde som liten, så några älgar har jag sett innan. Det var lite dåligt väder så de låg ner och vila så man såg inte riktigt hur stora de faktiskt är. De är rätt mäktiga i all sin storlek, skogens konung.

Framme i mälarhusen blev vi bjudna på grillmiddag, skånsk fläsksida. Barnen hitta varandra direkt och vi blev sittandes uppe med ett glas vin till sent.

2 reaktioner till “Älgar efter vägen”

  1. Skönt med semester. Jag jobbar sista dagen idag sen har även jag semester. Fem veckor,ska bli skönt.
    Vad jobbar du med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *