Jägarschnitzel på Schnitzellei

Sista kvällen och vi hade lite svårt att bestämma vad vi skulle äta. Förslagen var många och det kanske var det som var problemet det fanns för mycket att välja på. Vi valde till slut att avsluta som vi började med taxi till Schnitzellei.

Vi tänkte ändå att vi måste förändrat nått, om än litet. Vi valde nya tappas, helt utan hjälp från restaurangen….. det skulle vi inte gjort. Slutade med att jag beställde blodpudding, jag som verkligen inte gillar det. Vi tog även in getost, kåldolmar, fiskbullar, potatis och tysk korv. Jaja man kan inte lyckas jämt.

Edward kände sig riktigt äventyrlig och beställde jägarschnitzel med Spätzle. Vi andra tog det säkre före det osäkra och körde på Wiener schnitzel på kalv.

En lika bra schnitzelupplevelse även denna kväll på Schnitzellei.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *