Tom Tits, Quality Hotel Friends och MOS

Efter en fullspäckad vecka med jobb, skola, möten och massa annat kul packade vi in oss i bilen och åkte mot Södertälje. Vi plockade upp min lillasyster på stationen, hon måste vara den bästa jag känner på att leka med barnen. Vi åkte till Tom Tits experiment, ett hus i fyra våningar och en trädgård fyllt med saker att prova, lära sig av och framförallt ha skoj med. Det blev en dag med massa nya upplevelser. Vi var fyra lite småtrötta som lämnade strax innan stängning efter att ha provat nästan allt.

Eddie gillade att sitta i lastbilshytten och trycka på alla knappar och styra. Vi gick även på en såpbubbelshow där vi fick lära oss massor om såpbubblor. Alla svar var inte socker, även om en liten besökare längst fram tyckte det.

Just här gällde det att tänka så lite som möjligt för att en liten boll skulle flytta sig. Ida yogade bort all aktivitet, Ella hade inte en chans.

Rutchkana mellan våningarna var en höjdare, tycket vi alla.

När vi var klara i Södertälje åkte vi via Idas lägenhet och en fika till hotellet och checkade in. Lämnade väskorna och gick över till MOS och Vapiano för att äta middag. ÄR så smidigt att hotellet bara ligger ett stenkast bort, så när man parkerat bilen är allt inom gångavstånd.

Ida och jag delade på en Caprese son burrata. Ella åt carbonara, Eddie Hawaii pizza, Ida scampi e spinaci och jag åt en risotto scampi. Den lite starka risotton var fantastisk ihop med den milda burratan.

Skål lillasyster och tack för att du hängde med oss denna dag <3

Efter middagen hann vi med lite shopping, köpte inga glasögon men en ny vinterjacka hitta jag på HM. Får se hur länge jag får ha kvar den bara….

När vi vinkat av Ida som åkte hem till sig, åt vi chips och popcorn i sängen. Vi kolla en stund på tv innan vi alla somna gott i våra sängar på hotellet.

Hotellfrukosten innehåller massa gott och alla äter det som passar dem. Vi har helt olika tallrikar men alla är lika nöjda med sitt.

Har massor med kort på de runda fönstren men de blir så effektfulla att man kan inte låta bli att ta fler.

Min och barnens resa avslutades med en choklad chock på Choco mania. De valde fruktsallad med choklad och grädde. Nästa gång ska jag ha belgiska våffla med Kolasås och choklad.

En toppenhelg med mina älskade Ella och Eddie, ja och lillasyster.

2 reaktioner till “Tom Tits, Quality Hotel Friends och MOS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *