Halloween, TMNT återkomst

Igår den 31 oktober var det Halloween här. Vi hade fixat kostymer, förhörde oss med super host och andra vi träffat vad som förväntades av oss och hur det skulle gå till. Dräkter fixade vi på Spirit Halloween, de hade allt och lite till kan man säga. En helt normal lunch på Halloween.

Ella var lite krasslig så när de andra åkte till ett köpcenter för att gå trick or treat, japp här går man även i affärer, bakade jag muffins. Det var ett kitt vi köpt i mataffären. Gul botten med orange överdel, riktiga halloweenmuffins. Jag trodde att kittet innehöll även frosting men det skulle man köpt till.

Teenage mutant ninja turtles strikes again….

Hermione Granger, piggade på sig och vevar med sin trollstav.

Ironman var rätt sugen på att gå Trick or Treat.

De första som kom förbi oss var nyinflyttade i området och liksom vi lite osäkra på vart man skulle gå. Vi gick tillsammans runt hela kvarteret, supertrevliga. Här är hela gänget framför vårat hus.

Vi var lite tidiga ute men våra grannar var ändå redo. En man på Batmancykel hade inga barn i sitt område så han cykla runt i vårat område och dela ut godis. Många områden är gatade men vi bor i ett öppet område så det var perfekt för denna kväll.

Den ena trädgården var läskigare än den andra…. Vissa måste ha garaget fullt med dekorationer resten av året. Men det är rimligt, vi har det ju fullt med skräp istället. Kanske ska ha halloweendekorationer istället.

Sheriffen sa till Ella att sköta sig… Han visste minsann vilken skola hon gick på 😉 Han delade också ut godis till barnen.

Små bilar i området.

Här hade de musik, alla figurerna rörde sig, det var lampor, rök mm sjukt roligt.

När vi gått ett varv och barnens hinkar var fulla satte vi oss vid vårt hus och delade ut godis till alla som gick förbi. Gatorna var fulla med barn och vuxna som klätt ut sig. Det var så många att godiset vi köpt tog slut, vi fick be våra barn ta bort lite i sina hinkar som vi kunde dela ut.

Ironman var i sitt esse, delade ut godis, dansade lite och sa Happy Halloween till alla som passerade.

Tillslut var han helt slut och la sig ner på gatan och vilade lite.

Happy Halloween från oss i Florida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *