Min 40 års dag

Min födelsedag började på bästa sätt med sång och paket. Ingen dålig kör som klämde i till ja må hon leva….

Sen blev det frukost med kaffe, munkar från dunkin donut, mimosa, våfflor med choklad och hallon

Det hade pyntats halva natten tror jag. Ballonger, serpentiner och massa annat snyggt dagen till ära.

När vi ätit färdigt satte vi oss i bilarna för en riktigt häftig upplevelse. Vi åkte till Everglades för att titta på alligatorer. Så coolt och lite läskigt.

Det är svårt att fånga hur stor denna alligator var men den var väldigt stor. Han kom in och la sig här emellanåt, nu var första gången på flera veckor, riktigt kul att det var just idag på min dag. Jag tror han sa grattis.

En liten kurs i alligatorer, hur de lever och fungerar, innan vi fick möjlighet att hålla i dem.

Vi åkte air boat ut på träsket med den bästa guiden. Han var född och uppväxt nära träsket, han berättade massa intressant och spännande både om alligatorerna men även om träsket och dess växter.

När det kom upp tre stora alligatorer precis bredvid båden var ingen mer än guiden direkt kaxig. Ja han stoppa ner foten och ropa på dem… enligt egen utsago hade han ett stort bitmärke på benet.

Alligatorselfie.

När vi kom iland fick vi igen hålla i de lite mindre alligatorerna. Den här var lika stor som Eddie 😉

Efter alligatorerna och träsket var vi alla hungriga. Födelsedagslunchen åt vi på Five Guys, ett hamburgerställe där man sätter ihop sin egen burgare av massa olika ingredienser, massa pommes i en brun påse, fri läsk och fritt med jordnötter.

Kanske inte ser så speciellt ut men den var supergod. Då vi var mätta och nöjda åkte vi på lite shopping innan vi åkte hemåt, badade i poolen, M och Johan åkte och handla grillmiddag som vi grillade i trädgården vid huset.

En fantastisk födelsedag på alla sätt, tack alla som var med och firade mig på min dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *