Julklappar i sälen

innehåller annonslänkar

Förra helgen åkte vi upp till sälen, otroligt stressigt på fredagen innan vi kom iväg. Så nästa gång ska vi prova ett annat upplägg tycker jag. Kanske återgå till matsäck och inte stressa så.

Väl framme i sälen var det så fint, massor med snö och bara några minusgrader. Perfekt för skidåkning. Backarna var lite snöiga på lördagen tyckte barnen men på söndagen var de nypistade med två centimeter nysnö på, magiskt. Vill åka tillbaka nu!

Eddie ville hellre åka i skogen, är den tiden nu…… i några år. Är bara att försöka hänga på, vilket inte alltid är så lätt, med lite längre skidor än vad han har. När skogen ser ut såhär tycker även jag att det är riktigt roligt att åka där.

Ibland är det jättelätt att hitta julklappar, det kan finnas behov av kläder eller andra saker och ibland är det jättesvårt, personen önskar sig ingenting och tycks ha allt.

Lite så är det i år, Ella behövde nya pjäxor i år och båda barnen behövde nya underställ, så när vi var i sälen förra helgen fick de några tidiga julklappar. Ella är så pass stor nu så hon förstår att denna tidiga fina julklapp gör att det inte blir lika många på själva julafton, Eddie däremot var föga imponerad av kläder, han hoppas det finns nått annat under granen. Ella vill ha kläder i sina paket och tidigare i höstas fick hon nya byxor, de här som blev perfekta i skidbacken.

Vi har hittat en pryl på ELLOS som de ska få på julafton en sån här. Sen finns det några till paket under granen men jag kan inte skriva allt innan jul. Eddie håller på och knäcker läskoden, så han kanske kollar upp vad tomten lagt under granen.

Idag ska vi iväg och fira jul med delar av släkten, nu är julen 2019 igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *