Ny Soffa och middag med vänner

Helgen som gått har varit fylld med flera roliga saker. Den startade som så många gånger tidigare med tacos, alla äter det de tycker om och inget gnäll… alla nöjda. Det är en bra start på helgen tycker jag.

Ella hade kompisar över så de höll till på övervåningen och Eddie och jag kollade på tv på nedervåningen. Lite halvkul att sitta på en köksstol men vi hade en mysig kväll ändå med brasa och talang på tv. Ja även om Eddie mest kolla på datorn och paddan, samtidigt.

På lördagen var det äntligen dags att hämta vår nya soffa. En soffa med plats för hela familjen och en hel hög vänner, det blir flera delar soffa om alla ska få plats. Det blev mycket emballage över när allt var uppackat kan jag meddela.

Eddie parkerade sig direkt i myshörnet med datorn <3

På kvällen var vi bortbjudna till vänner. Värdinnan fyller år idag så vi hade med en present som man skymtar i bakgrunden, det stora gröna fatet. Ett glas bubbel är ofta en bra start på en trevlig kväll.

Till förrätt bjöd de på en favorit, carpaccio som är så gott. När vi gör carpaccio hemma gör vi alltid efter Victorias recept, detta smakade väldigt likt… så jag misstänker att de hämtat sin inspiration hos matplatsen.

När värdparet fixa med middagen i köket fick vi med oss själva på bild vart fall. Det ser ut som vi äter middag själva men vi var fyra vid bordet. Barnen hade siktet inställt på att se melodifestivalen så de åt lite snabbare än oss vuxna för att hinna bänka sig i soffan.

När huvudrätten kommer in på bordet serverar de den på presenten vi hade med det stora gröna fatet. Snyggt men framförallt fantastiskt gott. Oxfilépasta är även det en favorit för mig. Är just nu så förtjust i pasta, som festrätt när man serverar det med oxfilé eller räkor och som vardagsrätt när man serverar det med en lite enklare pastasås.

Middagen avslutades med en efterrätt med lakritsglass, salt kolasås och hallonsås mmmm. Jag är team lakrits alla dagar.

Melodifestivalens alla Hall of Fame i ett enda långt inslag, hur ska man toppa det till finalen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *