Digital skål

Förra veckan skulle jag ha varit iväg på min årliga träff med tjejkompisar från förr, men med dessa tider blir inte allt som man planerat för. Vi hoppas att det kommer nya tider, och att vi alla får ha hälsan i behåll så vi kan ses nästa år igen. Vi hade en digital skål ihop, eller när jag skulle logga in var chatten full men jag var med er alla i tanken.

Här hemma jobbas det och fejas lite överallt, trallen är färdigbehandlad nu väntar vi bara på att väder och vind ska göra sitt. Ella och en kompis hjälpte till och måla spaljén svart, det var en bit kvar efter att den gjordes om förra sommaren. Johan kom just in från att ha målat ett varv till, så nu ska den också vara klar. Själv har jag jobbat lite, blir lätt att man sitter lite längre framför datorn när man har kontoret hemma tycker jag. Svårt att stänga av och släppa när jag ändå inte har något annat som ska göras just nu. Eller vad säger jag finns massor att göra men men det fins kvar imorgon.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *