Kalas för stora och små

I går kväll hade Ella kalas här hemma. Vi fick ha kökstjänst sen gömde vi och lillebror oss på övervåningen medans de kalasade där nere. Många minnen från när man är liten tror jag att jag minns för att man har fått dem berättade för sig, men när man var 13 det kommer man ihåg. Många bra minnen men även saker som var mindre bra och antagligen har påverkat mig långt senare. Man kände sig stor när man var 13, men jag tycker inte att de är så stora som man själv tyckte då 😉

Förra helgen hade vi kalas för lillebror och två av hans kompisar, det var lekar, hamburgare och bad i poolen. På många sätt så lika mot igår men ändå så olika. Det var inte samma lekar, det var inte samma hamburgare, men det var samma kalasstämning. Lite pirrigt och nervöst i början och väldigt glatt i slutet så ingen vill gå hem.

När man är åtta tror man att om jag säger tillräckligt många gånger att jag kan simma kan jag nog bada utan flythjälp, när man är 13 tror man sig veta hur livet ska bli.

Båda var nöjda med sina kalas och alla fina presenter. Det är lycka att få ha så många vänner att bjuda på sitt kalas.

Min lycka är den vackra honungsrosen som doftar ljuvligt på tomten, frågan är om man idag faktiskt är äldre än man tror hahhaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *