Skidåkning i solen

Vilken helg vi haft, sol magisk skidåkning och kvalitetstid med familjen. Vi åkte upp på fredagen efter jobb och skola. Pannkaksbuffé i skolan så barnen var jätteglada då de satte sig i bilen. Kvällsmaten blev något så kulinariskt som varmkorv i bilen på vägen. När vi kom fram var det bara att bära in väskorna, och bänka sig i soffan för talang. Så många fantastiska talanger i år tycker jag.

Lördagen startade med minus 23 grader, men med bra kläder fungerar det fint. Har tidigare sagt att min jacka är mitt bästa köp och jag har inte ändrat mig. Hemma har jag gympaskor och jeans och tycker det är kallt så fort det kryper ner mot nollan men här är man klädd för vädret och backarna är mycket bättre i minusgrader tycker jag. Sen kanske det kan vara nog med minus 10 såklart.

Vi lyxade till det med en lunch på lyktan den här helgen. Schnitzel med pommes till de vuxna och köttbullar och hamburgare till barnen. Schnitzeln är grym, efter flera timmar i backen smakar det så gott.

Friterad persilja tyckte jag var jättegott till. Johan kan inte tänka sig något värre. Smaken är helt olika ibland.

Extra plus att all gräddsås är laktosfri så barnen inte behöver välja bort såsen. Vilket de är rätt vana att få göra.

Söndagen var minst lika fin som lördagen, det är en ”bytardag” i sälen så i backarna är det riktigt glest med åkare.

När man får en sån här helg med sol, fantastiska backar och skidåkning i världsklass kommer man hem med massa energi. Nu är det bara att ta tag i denna vecka.

En kommentar till “Skidåkning i solen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *