Nya Vitrinskåp

Innehåller annonslänkar för Jotex

När vi byggde om köket tog vi bort överskåp så planen var hela tiden att fixa ett vitrinskåp att ha alla glas i. Under själva renoveringen av köket var denna yta, förvaring, skafferi och lite sittplats längst ut på bordet. Det var lite av en katastrof men vi tänkte att om vi begränsar det till denna yta känns det bättre. Nu har vi städat upp de sista kartongerna och matplatsen är åter en inbjudande middagsplats. I jakten på vitrinskåp tittade jag på husdrömmar, där det var nåt par som byggde ett jättestort från golv till tak i köket som var superfint. Nu har vi inte så imponerande takhöjd här hemma så det gick bort.

Vi fastnade för dessa på Jotex. Det är samma serie som Victoria och Micke har i tvbänk och även i vitrinskåp rakt över gatan 😉 jaja vi får väl vara lite härmiga och det var onödigt att leta så länge när de fanns så nära. Det gamla skåpet fick flytta upp på övervåningen och det fyllde vi med spel och nått pussel.

Vi har två skåp bredvid varandra. De rymmer alla fina glas, koppar, tallrikar och tårtfat vi samlat på oss genom åren. Just nu har Jotex 20 % rabatt på utemöbler och gardiner, vi letar fortfarande efter nått att sitta på runt betongbordet på uteplatsen. Johan gillar de här.

När vi var i farten och flytta runt möbler fick bokhyllan som vi hade här flytta ut i uterummet. Vi saknade förvaring till uteprylar där. Istället satte Johan och Ella upp en spegelvägg. Speglarna köpte vi på Rusta för 30kr styck. Nu kostar de 49kr, också prisvärt. De är uppsatta med dubbelhäftande tejp vilket är supersmidigt.

Är så nöjd att här är ordning och reda igen. När jag jobbar behöver jag ha ordning runt omkring mig, med allt hemarbete är det extra skönt att det är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *