Ledig Torsdag

En ledig torsdag och strålande väder, kan inte bli bättre. En sån dag ska njutas av. Idag är det lite mer av inneväder, så vi ska fixa i förrådet så det blir lite mer ordning. Jag kanske får möjlighet att åka och köpa en växt jag önskar mig.

Åter till den fina torsdagen. Vi satte oss på cyklarna och trampade ner till Tybbleresturangen för en godlunch. En Pornstar martini medans vi läste menyn. Finns den drinken på menyn väljer jag den gärna. Barnen var lite mer klara med sina val av mat kan man säga. Tror Eddie äter samma varje gång, gyrostallrik endast gurka vid sidan om och mild sås.

Pimentos padrones med lime på och vitlöksbröd mmmm

Ett kallt glas vitt i värmen var supergott till maten.

Victoria och jag delade på en carpaccio, en skampi och en gyrossallad. Det blev alldeles precis lagom i värmen. Carpaccio med rotfrukter och tryffelkräm var supergod. De stora grillade citronskivorna, ska jag ta efter. Det behöver inte alltid vara en halv citron man grillar per person, en tjock skiva blir perfekt.

Johan och Micke beställde en best of Tybble för två med massa gott. Pizza, hamburgare, kött, halloumi, grönkål, sallad och pommes.

Spejar ut över torget, det var inte många ute och rörde sig.

Till efterrätt beställde vi en degknyten, eller ropade in med glädjetjut 😉

Det var pricken över iet på en toppenlunch en ledig dag.

Sen var det bara att sätta sig på cykeln och trampa hemåt, lyxigt med en bra resturang som både vuxna och barn gillar så nära. Vill man ta med pizza hem så är den också jättegod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *