I närheten av svampen

Förra fredagen var vi hemma hos några vänner som flyttat till nytt hus nyligen. Det blev en fantastisk kväll i solen. De hade gjort i ordning varsin ost och charktallrik som vi njöt av i kvällssolen med bubbel i glasen.

Vilket hus, fint som i en inredningstidning, som alltid när de flyttar. Nästan så man själv vill bygga också, vill bygga nytt men inte flytta.

Till middag beställde vi pizza som de stora barnen hämtade hem. Riktigt god pizza med god topping. Riktiga musslor är ett klart plus.

Efterrätt och kaffe hann vi med, kändes som kvällen var över på ett ögonblick. Det är väl så när man träffar vänner, tiden bara försvinner.

Kvällens sötaste lilla M. Eddie satt och klappade och klappade, hans önskan om en egen hund blev inte mindre under kvällen.

Dagen efter fick han och Ella mormor att lova att gå i pension så de kan köpa hund. Synd för barnen att morfar inte vill ha hund.

Örebro måste ha det snyggaste vattentornet, svampen. Jag skrev ett arbete på gymnasiet om svampen, minns att det fanns fler svampar i världen men ingen så fin som denna 😉

Vi cyklade hem, så skönt ute nu när värmen äntligen är här. Barnen var skeptiska innan men det gick hur bra som helst.

Det här gör vi gärna om igen, ibland är de oplanerade kvällarna de bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *