El Mesón De La Costa

Vilken kväll vi hade när Åse, Daniel, juni och Alice kom och hälsa på. Först en rosa GT som var så fin och god. I detta sällskap tas det kort från höger och vänster så jag glömmer bort att ta kort själv, men de finns dokumenterade här.

Vilket fint gäng våra tjejer.

När man kommer in hänger skinkorna i taket och dagens fisk ligger framme att beskåda. Snyggt och väldigt effektfull entré.

Vi fick ett stort runt bort längst in i restaurangen, där vi satt jättebra. Lite för oss själva men ändå inte skulle jag säga. Det kan ibland vara svårt att höra vad de andra säger runt ett stort runt bord men här gick det bra.

Vår servitör tyckte vi skulle ta olika tappas att dela på till förrätt och sen välja varmrätt själva. Det lät som en toppenidé tyckte hela bordet. Det kom in bröd, choritzoröra, padrones, gambas, iberico, flera ostar och friterad bläckfisk.

Till varmrätt valde jag tonfisk, stekt på lite olika sätt. Jättegott, den sesampanerade var godast tycker jag.

Johan, Victoria och Daniel valde kött med sås och potatis som också var gott. Michael provade Marulk efter lite velande, det lät som det blev ett bra val.

Eddie valde en pasta carbonara och de andra barnen tog in ett tunt kött som kom in med en het panna, så stekte de det själv vid bordet.

Lite efterrätt, en cremé brule och glass är alltid gott.

Kvällen avslutades på tivolit med radiobilar, karuseller och en radiobil som vinst till Eddie.

Ella älskar att åka allt som snurrar och är högt upp i luften. Det kanske måste bli en tur till nått större nöjespark i år innan vintern kommer.

En fin kväll men trevliga vänner och glada barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *