Bar Central

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Ja vi kanske inte hade vår fulla potential när vi gick upp i lördags, men en hamburgare och cola i magen gjorde underverk. Nu ska vi upp till Stockholm till helgen igen så vi hade ingen stress att hinna med allt.

Vi bodde bra på drottninggatan på ett Best western Hotell med mysig innergård. Här serveras frukost på morgonen och under dagen kan man ta en kaffe eller beställa något i receptionen och sitta ner.

Syns inte så mycket på denna bilden men har min för vintern nya jacka. En lång dunkappa, det måste vara ett av mina bästa köp. Frös inte en sekund, och blir det varmt är det bara att öppna i nån av dragkedjorna nedtill eller upptill. Denna ska jag ha alla dagar i sälen när jag inte har skidkläder. Den här veckan är det massa kampanjer så det finns möjlighet att fynda den till 20%.

Vi hade bokat bord på Bar Central på kvällen. Ett ställe där ölen serverades i stora glas med mycket skum på toppen.

Till förrätt beställde vi klassisk langos, langos med rom och saltgurka med honung och yoghurt.

Sen var det dags för hela syftet med besöket schnitzeln till huvudrätt.

Den serverades med sallad, ansjovissmör, pommes och citron. Min var supergod. Pommesen var ordentligt friterade vilket gjorde de perfekta i min smak.

Några vid bordet saknade sås, jag tyckte smöret och citronen var bra.

En mysig resturang med mycket folk med god schnitzel. Det här passade oss som handen i handsken denna lördag.

Till helgen ska vi tillbaka till Stockholm och det ska bli minusgrader så Johan håller på och letar fram vinterskorna. Kommer kanske inte bli så kallt att det är ett måste med vinterskor, känner jag oss rätt kommer vi vara inne mer än ute så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *