Cicero i Göteborg

Inlägget innehåller annonslänkar

Förra helgen var vi i Göteborg, inte för att gå på Håkan som fyllde stan med konsertbesökare. Vi parkerade bilen, checkade in på hotellet och mötte upp Johanna och Janne utanför hotellet. De hade en av sina favoritrestauranger bara en liten kort promenad bort. Cicero är inriktat på det italienska köket.

Vi tog in lite olika rätter och delade på. Det blev en Antipasto en Italiensk charktallrik, en burrata, en scampirisotto och en Pinsa Pancetta.

Caprese di Burrata, syrade, rostade & färska tomater samt tomatröra med picklad silverlök, potatistrassel & krossade pistaschnötter.

Gamberetti al Forno All’aglio, vitlöksrostade scampi med risotto på räkor, grönsaker & tomatsås. Alltså den här var så god, jag är annars inget stort risotto fan men denna var magisk.

Pinsa Pancetta med Creme fraiche, kantareller, knaprig pancetta, salladslök & chili. Den var supergod. Vi fick också en bra redogörelse för hur pinsa förbereds och lagas, roligt när de hinner förklara sånt.

Vi hade en fantastisk middag med massa skratt, planer om snö och skidåkning där vi satt i värmen. Det blev bara bilder på maten den här gången.

Vi bodde på Scandic Rubinen som ligger på avenyn, nära till mycket och inte alls lång att gå till Cicero. På lördagen åt vi middag i deras resturang och satt och kolla på folk.

Klänningen är en av mina favoriter i garderoben som jag återkommer till hela tiden. Den är på rea nu här.

I veckan bokade vi biljetter till Coldplay nästa sommar, det var helt galen kö, hörde många som inte lyckades fixa biljetter. Hotellen kommer garanterat vara fullbokade då, fyra fulla Ullevi är rätt många människor. Vem vet det kanske blir ett besök på Cicero då också. Ska man ut och äta i Göteborg skulle jag varmt rekommendera ett besök till Cicero.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *