Luften gick ur mig

När vi blev tvungna att säga hejdå till vår Atlas, var det som om att luften gick ur mig. Att skriva här dagligen har inte känts lika lätt. Att berätta om de speciella sakerna och kvällarna har inte varit svårt men det där i vardagen har inte känt lika lätt.

Det fins många platser, händelser eller som situationer som fortfarande gör mig tårögd men idag kan jag tala om på Atlas och allt det roliga vi fick uppleva med honom. Livet går vidare och det är till för att levas här och nu, så jag gör mitt bästa.

Vi har varit i Sälen en helg, vilket är mitt happy place.

Vi har påbörjat ett projekt med att äta lite mer varierat och där man får ut det bästa av kropp och träning. Focus på att äta gott och bra samtidigt. Har lagat flera goda vardagsrecept, och kors i taket jag har haft matlåda nästan vare dag 2023 på jobbet.

En liten tävling mot barnen i sälen där Johan landa nära nätet, det gäller att satsa 100% i allt.

Bakom mina googles trivs jag bäst. Nu gör vi bästa möjliga av 2023.

4 reaktioner till “Luften gick ur mig”

  1. Allt har sin tid. Vad härligt det ser ut med Snö och skidor !. Avis !. Kram till dig och familjen. Mvh Ninni.

    1. Så är det absolut
      Snö och skidor är magiskt, finns många fina veckor kvar i fjällen.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *