Femböckerna

Söndagen började lugnt, Ella satte sig i solen och läste. Hon ville ha en spännande bok, så jag letade upp gamla femböcker. Som jag minns dem var det så spännande att jag inte ville släppa dem, utan sträckläste pärm till pärm. Hoppas hon kommer gilla dem lika mycket som jag gjorde.

Grannarna bjöd på Bloody Mary i solen, en av de bästa drinkarna enligt Johan. Ett måste på planet påväg på semester säger han. Jag är inte övertygad!

Jag hade tidigare i veckan bokat biobiljetter, det var barnens biodag med halva priset i söndags. Det var det lite för fint väder kan man tycka, men Ella ville gärna gå på bio ändå, så det gick inte att avstyra. Vi såg mästerdetektiven Sherlock Gnomes, rolig tecknad film om trädgårdstomtar. Vissa tecknade filmer har en annan dimension för vuxna som barn inte registrerar. Då blir det roligt för alla.

Efter bion åkte vi hem och grilla. Jag hade kokat revbenspjäll som vi grilla för att få en god yta. Barnen åt köttbullar och korv på spett. Vi bakade potatis i ugnen, Ella tyckte det var jättegott men Eddie ville knappt smaka.

På kvällen gick jag en promenad med några grannar, mina korta ben fick kämpa för att hänga på mina långbenta vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *