Det blev en dag på stranden

400 meter sa kvinnan i receptionen att det var till stranden. Inte långt alls…. tycker jag. Alla barn var inte av samma åsikt, de ville ta taxi.

Vi stanna och bada några timmar innan vi gick tillbaka till hotellet och åt lunch. Nissibeach kanske inte är den finaste eller charmigaste stranden vi som familj varit på. Har haft turen att få bada på några andra riktigt fina och mysiga stränder tidigare. Dock var det ändå skönt att se något mer än vårt poolområde igår.

På kvällen åkte vi till Terazza. Vi var där för två år sen då vi var på Cypern, och familjen Riis har varit där massa gånger. Hade spanat på Instagram där det fanns bilder på skaldjur som såg gott ut.

När vi kom dit velade vi lite men bestämde oss till slut för skaldjursplatån. Vilket bra val, det kan vara den galnaste platå jag någonsin ätit eller ens sett för den delen.

Mätta och belåtna gick vi över gatan för lite fiskbehandling av fötterna. Det står en hummerlimousine parkerad som man får sätta sig i medans fiskarna äter på dina fötter så de blir lena och fina. En rolig grej absolut, barnen och Victoria var nöjda med sina fina mjuka fötter. Ett tips är att gå på fiskspa ihop med någon med likvärdiga fötter, fiskarna äter där det finns mest mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *