My Happy place

innehåller annonslänkar

Mitt happy place har jag just nu i vår lägenhet i hundfjället. När man får sånna dagar som vi hade i backen igår mår man så bra. Solen sken hela dagen, temperaturen var några minusgrader och luften var krispig.

Till vårt happy place, har jag köpt med nya handdukar med det passande namnet Happy här. Till oss här i sälen blir de fyra handdukarna och de fyra duschhanddukarna alldeles lagom många. De var både mjuka och torkade bra direkt.

Den här helgen följde våra grannar med upp och åkte skidor. Vilken utveckling de små fått på sina två gånger på skidor, så grymma. Hundfjället visade sig från sin bästa sida och vi kunde till och med sitta ute och äta lunch på Fompes.

Hela gruppen i liften upp på berget, färggladast jacka vinner…. min jacka är lätt mitt bästa köp denna vinter. Jag fryser inte det minsta, den är inte heller för varm och när man ser ut som en sol i backen kan man inte bli annat än glad. Ella önskar sig en liknande nästa gång hon behöver ny. Ska man köpa skidjacka rekommenderar jag verkligen denna alla dagar i veckan.

Efter en heldag i backen, vi åkte till de stängde liftarna, dukade vi upp tacos till barnen och skaldjursfest till de vuxna.

Happy place, happy food, happy friends <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *