Lunch på lyktan

I lördags hade vi återigen en heldag i backen. Det var lite kallare och inte så soligt men riktigt bra ändå. Vi hade bokat bord på lyktan för lunch, så skönt att komma in en stud och vila fötter och ben. Maten är jättegod, jag provade gorgonzolafylld pasta med grönsaker, de andra vuxna valde schnitzel. Barnen åt köttbullar med mos, kött och pommes eller gulaschsoppa.

Jag tycker om persilja men Johan kan knappt tänka sig nått värre på mat, tyvärr hade alla rätter strösslats med persilja, även barnens. Jag försökte vara så trevlig som möjligt säga att de kanske kunde hoppa över det på barnmaten framöver. När de frågar om allt varit bra säger jag oftast Ja, och oftast är jag nöjd men om det är något som kan bli bättre ska man säga till tycker jag.

Nu blir väl alla persiljeälskare upprörda….?

Vi har varit på lyktan flera gånger tidigare, det kan ni se här, här och här bland annat. På kvällen kan man åka skoter upp och äter fondue eller plankstek, både jättebra upplevelser och middagar.

Dagen i backen slutade lite tråkigt när Eddie ramlade och skrapade ansiktet. Vi åkte lite i barnbacken då en person i liften ropade att jag måste åka ner snabbt. Jag var lite frågande till hur hon kunde veta att det var just jag som måste åka ner. Väl nere var det en snäll man som satt med Eddie och tröstade honom. Eddie hade sagt att mamma hade gul jacka så jag var inte så svår att hitta, har jag sagt att jag älskar min gula jacka.

Lilla killen var så tapper, och när den gått en lite stund klagade han inte det minsta på att det gjorde ont eller var ledsen över det som hänt, min lilla hjälte.

3 reaktioner till “Lunch på lyktan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *