Bricka och Bubbelglas

Innehåller annonslänkar till Lagerhaus och Ellos

Jag tappade vår bricka med New York motiv i golvet för ett tag sen, så handtagen gick sönder. Det gör ju att själva funktionen med en bricka försvinner. Jag har letat efter en ny efter det, är så smidigt med en bra bricka när man ska bära ut frukost, lunch och middag till uterummet exempelvis.

Nu hittade jag en bricka jag verkligen gillade, älskar detta flätade mönster. Brickan Rattan kommer från Lagerhaus, jag är jättenöjd.

Jag hittade även Superfina bubbelglas som jag fastna för. Jag har mina glas som jag ärvt av mormor och morfar men det är ju kul med variation ibland. De här glasen säljs i sexpack, de är tunna i glaset till skillnad från mina andra som är rätt tunga faktiskt. Här har jag dukat upp till en liten AW igår. Möblerna i uterummet är också nya faktiskt, från Ellos. Vi bestämde oss till slut för ett vitt bord och gråa stolar, det här blev det.

Glasen var jättegoda att dricka ur och passade perfekt på vår lilla AW.

2 reaktioner till “Bricka och Bubbelglas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *