Hemmapizzakitt från Resturang Tybble

Igår var det pizzasöndag här hemma. Den här söndagen hade vi köpt hemmapizzakitt från resturang Tybble. I kittet är det deg, tomatsås och ost, vi köpte även med gyros, kebabsås och feferoni till våra pizzor.

Vi har köpt en pizzaugn till trädgården, en Ooni uuni som man eldar med pellets för att få upp hög temperatur till pizzabaket. Det är en konst att baka av pizzorna och få dem jämt gräddade. För varje pizza blir man lite bättre på det.

Min pizza hade tomatsås, skinka och ost på i ugnen. Direkt när den kom ut la jag på gyroskött, så det blev varmt. Sen vid bordet la jag på ruccola, sås och feferoni. Smaskens enligt mig, annars gillar jag pizza utan tomatsås, det kanske det blir det nästa gång.

Nu kanske ni tänker men vart inte den pizzan lite mörk där på kanten men nej då den blev alldeles perfekt, jag gillar när det är välbakat.

Okej det kanske var mjöl i hela köket och halva trädgården och på gräsmattan men det var det värt, nybakad pizza direkt från ugnen kan inte bli mycket bättre.

Nu vill man testa olika sorters pizza, fördrinkspizza, förrättspizza, varmrättspizza och sist men inte minst efterrättspizza…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *