Smörgåsbutiken

I lördags gjorde vi allt och inget. Jag fixade naglarna då det var dags kan man säga. De blev ovanligt långa för att vara mig, har svårt att skriva detta, men jag har semester nu så det ska nog gå bra ändå.

Sen kom barnens farmor och Paul förbi och fira barnen. Paul har också fyllt år så det blev ett paket även till honom. Det skulle varit en eftermiddagsfika men då vädret inte såg ut att bli så fint på eftermiddagen ändrade vi lite snabbt och köpte smörgåstårta och det fick bli ett lunchkalas.

Smörgåstårtan köpte vi på smörgåsbutiken i Örebro. Så god smörgåstårta och fantastiskt trevlig personal tycker jag.

Vid eget bord, på avstånd, som har blivit en vana nu för tiden när man umgås.

Idag är vi på plats i vår lägenhet i sälen så den sista biten på smörgåstårtan gav vi bort till grannarna. Hoppas verkligen den smakade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *