Kenta Galo

För en vecka sen hade vi en dag på stan, jag , Victoria, Emelie och Sofia. En jättemysig dag på alla sätt. Vi börja med lunch och alltså denna pizza är nått speciellt, det är minst lika nostalgi och minnen som det är smaken skulle jag säga. När man var stor nog att äta pizza på stan gick man till Locus och beställde Kenta Galo som jag minns det.

Vi tog ett drinkstopp på Stora Örebro efter en liten sväng över stan, där beställde jag en drink med melon, salt och chili. Otroligt god, även om det lät som det kunde bli lite hur som helst. Vi pratar om ditt och datt när vi ses, det finns alltid massor att gå igenom även om vissa saker är stående punkter. Tiden bara rusar fram när man ses.

Lånade några av Victorias bilder som hon tog på oss när vi satt och stod för den delen. Det har blivit ett obligatoriskt inslag när vi ses, gruppbilden. Vilken som blev bäst ja det finns det ofta flera åsikter om 😉 En dag får det bli ett collage av allihop.

Det kom ett ”fax” med en beställning på fyra hot shots till oss. Det uppskattades jättemycket, det var mycket godare än jag tänkte det skulle vara. Har inte varit nån stor shotsdrickare men en sån här kan det nog bli igen.

Efter detta sprang vi i affärer, så många vi hann innan det stängde.

Efter shoppingen stanna vi till på anordnad AW på saluhallen på Chilango bar. Så snygga och goda drinkar man kan inte säga annat. Lite mysigt att sitta och titta på folk en stund.

När vi kom ut från saluhallen hade affärerna stängt, så vi gick mot Sorella där vi åt middag. Jag åt en Tonfisksallad som jag ätit innan, tycker det är så gott med färsk tonfisk. De andra rätterna på bordet var fish and chips, chévresallad och en köttbit med sås och sallad. Alla var mycket nöjda med sin mat.

Innan det var dags att åka hemåt tog vi in en riktigt god Pina Colada till efterrätt.

Tack för en supermysig dag tjejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *