Vättern med vänner

Förra veckan var vi och hälsade på vänner som har båt och stuga vid Vättern. Sån lyx att ha så fina vänner, barnen kommer bra överens och det är alltid mycket enklare. När vi kom fram bar vi in våra saker och åkte ut en sväng med båten. Vi åkte inte så långt, till en vik med helt klart vatten där barnen hoppa från båten och simma runt i vattnet och lekte.

På kvällen grillade vi och värmde oss vid brasan när gillen övergick till eldstad. Helt vindstilla så man kunde sitta ute länge, den här sommaren har bjudit på flera sånna kvällar.

Dagen efter åkte vi ut igen med båten, den här gången lite längre bort från stugan. Vi parkerade oss på en liten ö där vi fick vara helt själva hela dagen. Det kanske är en oskriven regel, gå inte i land där någon annan redan lagt till?

Estelle väntar på att flotten ska blåsas upp. Johan och Ella provade vattenskotern, total lycka tydligen. Jag kanske måste ge det en ny chans i hajfritt vatten 😉 sist jag prova var jag så rädd för vad som fanns i vattnet om jag skulle ramla i att jag inte riktigt njöt av att åka. Eddie tjatade hela kvällen om att vi måste köpa en vattenskoter det var sååååååå kul mamma.

Barnen lekte på flotten nästan hela tiden vi var ute på ön. Sen hade vi med så himla god lunch, tacokyckling på påse som vi åt med grönsaker och salsa i tortillas. Det kommer jag absolut härma när vi ska ut och åka nån gång. Kanske till sälen nästa gång.

Våra glacial flaskor har varit med överallt i sommar, så bra. De håller dryck kall i 24 timmar och varm dryck i 12 timmar.

Det var en jättemysig dag med vänner på Vättern. Tack för att vi fick möjligheten att följa med er familjen H <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *