Vimla

Innehåller annonslänkar för Vimla

När jag var liten ringde man folk från en telefon som satt fast på väggen. Det var dyrt att ringa samtal utanför länet vilket gjorde att man vänta till efter klockan 18 med de samtalen om man kunde. Min mormor ringde till oss varje dag 18,15 då var nyheterna slut och det var rimligare pris på samtalet.

Läste nyss om vänner till mina föräldrar som möttes i en telefonkiosk på järntorget och idag firade många år som gifta, tur det inte fanns mobiler då….

Nu har många barn en egen mobiltelefon och visst är det bra när man kan få tag på dem när de inte är där jag är, om de nu svarar när man ringer 😉

Eddie fick en egen telefon när han fyllde år, en egen telefon med simkort som går att använda utanför hemet. Han var så nöjd.

Vi fastna för Vimla som operatör till honom, det var några grannar som hade det till sitt barn och var nöjda. Det är låg fast avgift på det abonnemanget vi valde, det hade rimligt med surf, vi tycker det passa honom perfekt. Just nu kan man teckna abonnemang och få två månader gratis om man går in här, vilket är ännu bättre. Erbjudandet är giltigt 7-13 september 2020.

När han ringer använder han gärna FaceTime i tid och otid. Lite mysigt då han ringer för att kolla vad man gör då man åkt iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *