Nya stjärnor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Apoteket hjärtat och Lindex

Nu har kylan kommit och de nya stjärnorna i uterummet kommer till sin rätt. Vi har ett uterum som inte är isolerat, så på vintern blir rutorna täckta av frost. Det var precis det jag såg framför mig när jag köpte snöstjärnorna som vi hängt upp där nån vecka nu. Det kommer bli ännu lite finare med några minus till ute.

Inne har vi nya stjärnor i vardagsrummet. Så nöjd ned dem, känns som de byter lite karaktär under dagen beroende på ljuset ute.

Alla stjärnorna gör det lite ljusare här hemma. Som vanligt på lördagsmorgonen är det jag och Eddie här i soffan. De andra två gillar att sova lite mer.

Nu ska jag kolla runt och se om jag hittar lite julklappar, det verkar som att många sidor har erbjudanden hela helgen. Jag har köpt lite på apoteket hjärtat här och några små saker på Hm.

Jag skulle vilja ha en fin klänning till julafton, och kanske en till nyår. Funderar på den här eller kanske den här, om det nu blir lite glögg ute på julafton kanske det är skönt med en varmare. Vi får se vad som finns kvar efter gårdagens köpfest.

Hoppas på en gnistrande vit julafton med några få minus, det hade varit underbart <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *